Just another WordPress.com site

Η διαδικασία όταν φτιάχνουμε τον καφέ μας είναι γνωστή. Αρχικά είναι τόσο καυτός που δεν μπορούμε να τον ακουμπήσουμε. Περιμένουμε λίγο και συχνά τον ξεχνάμε. Μόλις δοκιμάζουμε ξανά να τον πιούμε δεν έχει κρυώσει απλώς. Έχει σχεδόν παγώσει.

Για όλα τα προβλήματα υπάρχει και μια λύση όμως και στην προκειμένη περίπτωση η λύση λέγεται Coffee Joulies. Τα Coffee Joulies θυμίζουν υπερμεγέθεις κόκκους καφέ και είναι φτιαγμένα από ένα υλικό που απορροφά την θερμότητα.

Η λειτουργία τους είναι η εξής. Όταν έρθουν σε επαφή με πολύ καυτό καφέ, τσάι κλπ. απορροφούν την επιπλέον θερμότητα κατεβάζοντας την θερμοκρασία σε επιθυμητά επίπεδα. Αμέσως όμως μόλις την απορροφήσουν, αρχίζουν και πάλι να την ακτινοβολούν προς το ρόφημα αλλά σε πολύ πιο αργό ρυθμό.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο καφές μας να έρχεται σχεδόν αμέσως στην επιθυμητή θερμοκρασία αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να την διατηρεί ακόμη και για ώρες. Ό,τι καλύτερο δηλαδή για τους πραγματικά μερακλήδες!

http://www.proho.gr/gadgets

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ετικετοσύννεφο

Αρέσει σε %d bloggers: